Top
Online hoepelles voor beginners: om je middel hoepelen - De hoepeljuf
fade
4025
single,single-post,postid-4025,single-format-standard,mkd-core-1.0,tribe-no-js,wellspring-ver-1.3,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-fullwidth-featured-image,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Online hoepelles voor beginners: om je middel hoepelen

De hoepeljuf / Hoepelen voor beginners  / Online hoepelles voor beginners: om je middel hoepelen

Online hoepelles voor beginners: om je middel hoepelen

In deze online hoepelles leer ik je om je middel hoepelen. We beginnen bij de basis, en dat is je lichaamshouding. Vervolgens leer ik je hoe je de hoepel in beweging krijgt en houdt.

Je zet je voeten uit elkaar, naast elkaar of schuin voor elkaar. Je staat recht alsof de sterren zacht aan je kruin trekken. Vervolgens geef je de hoepel een flinke zet en duw je met je navel in de hoepel. Veel hoepelplezier!

Liefs,

Marina

PS: de hoepel in deze online hoepelles is een 95cm intermediate hoepel, de Spincess van Hoop It Yourself.