Top
Mijn favoriete hoopdance muziek om op te hoelahoepen - De hoepeljuf
fade
4322
single,single-post,postid-4322,single-format-standard,mkd-core-1.0,tribe-no-js,wellspring-ver-1.3,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-fullwidth-featured-image,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Mijn favoriete hoopdance muziek om op te hoelahoepen

De hoepeljuf / Hoepelen voor beginners  / Mijn favoriete hoopdance muziek om op te hoelahoepen

Mijn favoriete hoopdance muziek om op te hoelahoepen

Muziek is – op een hoelahoep na – het allerbelangrijkste voor een lekkere hoopdance sessie. Want er is niets fijner dan zwierezwaaien met je hoepel op heerlijke muziek. (Nog nooit geprobeerd? Kom naar de cursus hoopdance voor beginners. Heer-lijk, trust me!)

Tijdens mijn workshops en cursussen geven nieuwe hoopers regelmatig complimenten op de muziek. Leuk! Daarom hieronder een Spotify playlist van mijn favoriete nummers om lekker los op te gaan met je hoelahoep.

Op welke muziek dans jij graag met je hoepel?

Heb je nog geen hoelahoep, maar krijg je door deze muziek zin om te dansen? Stuur me een bericht zodat we jouw eerste inklapbare handgemaakte hoelahoep kunnen samenstellen.

 

Liefs,

Marina

 

Share