Top
HoopDance Beginners Cursus Nijmegen Waalstrand Lent woensdagavond

9 mei (vol!): HoopDance Beginners Cursus Waalstrand Nijmegen/Lent

Tijdens deze cursus leer je in 6 weken hoelahoepen. Hoepelen is de leukste manier om je zomer te beginnen met fun, flow en fitness 🙂

Geen zorgen, je hoeft het nog niet te kunnen, dat leer je hier. Ook als je denkt dat je het niet meer kunt: aan het einde van de cursus kun je om je middel hoelahoepen. Maar je zult al snel ontdekken dat hoopdance véél meer is dan om je middel hoepelen! Tijdens de cursus leer je verschillende leuke trucjes die je met de hoepel kunt doen.

Hoelahoeplessen bij De Hoepeljuf zijn leuke workouts waar je energie van krijgt! Marina is gecertificeerd hoopdance docent, zij volgde de opleiding tot Hoop Love Coach van Hooplovers uit Australië. Marina verspreidt met haar hoopdance en handgemaakte hoelahoeps de ‘hoop love’ onder haar alias De Hoepeljuf. Hoopdance heeft haar leven namelijk erg positief veranderd (stuur gerust een berichtje!) en dat geeft zij nu door aan anderen. Haar lessen voelen open, ontspannen en gezellig, maar vergis je niet, want hoopdance is een flinke workout voor je hele lichaam! Door haar achtergrond in de opleidingswereld kan Marina helder en begrijpelijk uitleggen, waardoor je in korte tijd veel kunt leren. Lees de reviews van andere cursisten op de Facebookpagina!

INFO:
– er zijn voldoende leenhoepels in verschillende maten beschikbaar en we sluiten de les af met een kopje thee
– we hoepelen bij het Waalstrand op het Eiland veur Lent
– trek kleding aan waar JIJ je goed in voelt 🙂 Het enige dat belangrijk is, is dat je kleding niet te glad is en niet teveel loshangende onderdelen heeft.
– neem een (warm) vest mee voor het einde van de les
– neem een flesje water mee

DATA:
– 6 wekelijkse lessen van 1,5 uur op woensdagavond
– van 20:00 tot 21:30 uur
– de lessen zijn op 9,16 en 30 mei en op 6, 13 en 20 juni
– de reservedata zijn 27 juni en 4 juli (bij slecht weer vervalt de les en schuiven de lessen een week op naar de reservedata)
– als er meer dan 2 lessen uitvallen door slecht weer die niet vervangen kunnen worden op de reservedata, dan ontvang je het evenredige deel van het cursusgeld (€12,50 per les) retour.
– teruggave van cursusgeld geldt niet als je zelf één of meerdere lessen niet kunt

LOCATIE:
– Waalstrand op het Eiland veur Lent
– je ontvangt de routebeschrijving per e-mail na aanmelding

CURSISTENKORTING:
– als cursist van De Hoepeljuf – hoopdance & hoelahoeps krijg je 15% korting op een handgemaakte hoepel

KOSTEN:
– 75 euro, bij aanvang van de cursus met pin te betalen (contant helaas niet mogelijk)

AANMELDEN:
– stuur je naam, e-mailadres en telefoonnummer via het contactformulier

No Comments

Post a Comment

Wegens succes zijn alle hoepels uitverkocht! Vanaf september nieuwe voorraad: hoepels voor beginners en polypro hoepels in verschillende kleuren. Stay tuned!! ❤ Sluiten