Top
HoopDance Intermediate Cursus Nijmegen Waalstrand Lent maandagavond

7 mei (vol!): HoopDance Intermediate Cursus Nijmegen

Kan je (comfortabel) om je buik hoelahoepen? Kan je al een paar andere (off-body) trucjes met de hoepel? Kom dan naar de HoopDance Intermediate Cursus Nijmegen van De Hoepeljuf. Heel erg leuk om jouw hoopdance nog verder uit te breiden!

Tijdens deze cursus van 6 lessen:
– leer je nieuwe trucs met de hoelahoep, zowel on-body (chest- en shoulder hooping) als off-body (escalators en isolations)
– leer je variaties op de trucs die je al kent
– en leer je nieuwe overgangen om alle bewegingen vloeiend te kunnen combineren.

Hoelahoeplessen bij De Hoepeljuf zijn leuke workouts waar je energie van krijgt! Marina is gecertificeerd hoopdance docent, zij volgde de opleiding tot Hoop Love Coach van Hooplovers uit Australië. Marina verspreidt met haar hoopdance en handgemaakte hoelahoeps de ‘hoop love’ onder haar alias De Hoepeljuf. Hoopdance heeft haar leven namelijk erg positief veranderd (stuur gerust een berichtje!) en dat geeft zij nu door aan anderen. Haar lessen voelen open, ontspannen en gezellig, maar vergis je niet, want hoopdance is een flinke workout voor je hele lichaam! Door haar achtergrond in de opleidingswereld kan Marina helder en begrijpelijk uitleggen, waardoor je in korte tijd veel kunt leren. Lees de reviews van andere cursisten op de Facebookpagina!

INFO:
– we hoepelen op muziek, er zijn leenhoepels beschikbaar en we sluiten de les af met een kopje thee
– we hoepelen op sokken of blote voeten
– trek kleding aan waar JIJ je goed in voelt 🙂 Het enige dat belangrijk is, is dat je kleding niet te glad is en niet teveel loshangende onderdelen heeft.

DATA:
– 6 wekelijkse lessen van 1,5 uur op maandagavond
– van 20:00 tot 21:30 uur
– de lessen zijn op 7, 14 en 28 mei en op 4, 11 en 18 juni
– de reservedata zijn 25 juni en 2 juli, hou deze data vrij in je agenda. Bij slecht weer vervalt de les en schuiven alle lessen een week door naar de reservedata
– als er meer dan 2 lessen uitvallen door slecht weer die niet vervangen kunnen worden op de reservedata, dan ontvang je het evenredige deel van het cursusgeld (€12,50 per les) retour
– teruggave van cursusgeld geldt niet als je zelf één of meerdere lessen niet kunt

LOCATIE:
– Waalstrand op het Eiland veur Lent
– Je ontvangt de routebeschrijving naar ‘ons’ strandje per e-mail
– Goed bereikbaar met auto (gratis parkeren), fiets, lopend en ov

KOSTEN:
– 75 euro, bij aanvang van de cursus met pin te betalen

KORTING:
– als cursist van De Hoepeljuf – hoopdance & hoelahoeps krijg je 15% korting op een handgemaakte hoepel (danshoepel of polypro)

AANMELDEN:
– stuur je naam, e-mailadres en telefoonnummer via het contactformulier (klik).

No Comments

Post a Comment

Wegens succes zijn alle hoepels uitverkocht! Vanaf september nieuwe voorraad: hoepels voor beginners en polypro hoepels in verschillende kleuren. Stay tuned!! ❤ Sluiten