Top
Te oud om te hoelahoepen? Nee! De hoepeljuf: hoopdance & hoelahoeps

Q&A: “Ben ik te oud om te hoelahoepen?”

Twee weken geleden kreeg ik een leuk mailtje van iemand. Ze wilde het hoelahoepen graag eens proberen, maar vroeg zich af “ben ik te oud om te hoelahoepen?” Goede vraag!

 

Wanneer ben je te oud voor iets en bestaat er eigenlijk wel zoiets als te oud zijn om ergens mee te beginnen?

 

Heel kort: nee, ik denk van niet 🙂 Als het je leuk lijkt om te doen en je hebt er zin in, waarom niet? Maar misschien is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat weet ik nu met mijn 29 jaar? Daarom dit filmpje van Lilly Hoopz, een dame van 60 die op haar 54e is begonnen met hoelahoepen. Kijk maar:

 

 

Leuk hé? Dit filmpje laat het zien: je bent niet te oud om te hoelahoepen.

 

Hoopdance vraagt je om dingen los te laten die jou niet meer dienen, en dan vooral alle oordelen die je over jezelf hebt. Dat is hartstikke moeilijk en spannend, maar o zo dapper.

 

Zoals je in het filmpje van Lilly Hoopz ziet, levert het ontzettend veel moois en heel veel plezier op. Deze vrouw heeft de levensvreugde van iemand van 18! Yes, supermooi!

 

Ben je toe aan een mentale verjongingskuur en wil je het kind in jezelf weer wakker maken? Kom dan naar één van mijn hoopdance evenementen en volg een workshop of een cursus in Nijmegen. Woon je niet in de buurt, maar wil je wel aan de slag met hoelahoepen? Ga naar de webshop en bestel jouw eigen handgemaakte en opvouwbare hoelahoep.

 

Happy hoop flow!

 

Liefs,

Marina

No Comments

Post a Comment

Wegens succes zijn alle hoepels uitverkocht! Vanaf september nieuwe voorraad: hoepels voor beginners en polypro hoepels in verschillende kleuren. Stay tuned!! ❤ Sluiten