Top
Workshop hoopdance tijdens de Sonsbeekmarkt - editie Bloom! - De hoepeljuf
fade
4301
single,single-tribe_events,postid-4301,mkd-core-1.0,tribe-no-js,wellspring-ver-1.3,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-skeleton,tribe-theme-wellspring,page-template-page-php,singular

Workshop hoopdance tijdens de Sonsbeekmarkt – editie Bloom!

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
04 Mrt

Workshop hoopdance tijdens de Sonsbeekmarkt – editie Bloom!

maart 4

Tijdens de workshop hoopdance met Marina van De Hoepeljuf maak je kennis met hoopdance voor volwassenen. Even terug naar je roots en je innerlijk kind. We gaan natuurlijk aan de slag met om ons middel hoelahoepen, maar hoopdance is veel meer dan dat! Je leert een aantal eenvoudige trucs die leuk zijn om te doen én er mooi uitzien. Aan het einde van de workshop leer je de meer meditatieve kant van de hoelahoep kennen en kom je weer tot rust met mindfulness in de hoepel.

Deelname aan deze workshop is gratis!

Heb je de smaak te pakken na deze workshop en wil je verder met hoopdance? Leuk! Kom langs de kraam van De Hoepeljuf voor een handgemaakte hoelahoep. Je kunt je hier ook aanmelden voor de groepslessen hoopdance die medio maart van start gaan in Nijmegen.

Tot in de hoelahoep! 🙂

Marina de Jong – gecertificeerd hoopdance docent bij De Hoepeljuf

Event Details

Date: maart 4
Time: -
Venue Sonsbeekmarkt Arnhem
Address: Sonsbeekpark
Organizer Name: Marina de Jong
Phone: 0628723207