Top
Black Friday - hoepel kopen | De Hoepeljuf - hoopdance en hoelahoeps | Nijmegen

Hoepel kopen met korting met Black Friday bij De Hoepeljuf

Het is je vast niet ontgaan, morgen is het Black Friday. Ook bij De Hoepeljuf, het hele weekend van 23 t/m 25 november. Het is immers ontzettend fijn om met korting een hoepel te kopen! Zeker zo vlak voor de feestdagen, wanneer de meesten van ons toch extra uitgaven hebben. Dus staat een hoepel al een tijdje op je verlanglijstje of wil je ontzettend graag een hoepel kopen voor iemand die je kent? Komend weekend is je kans! (kortingscodes onderaan het artikel)

Een hoepel kopen met meerdere kortingen

Yes, komend weekend kun je gebruik maken van meerdere kortingen die je met elkaar kunt combineren. Extra leuk als je wilt beginnen met hoepelen of toe bent aan een nieuwe hoelahoep en daarvoor een hoepel wilt kopen. Er zijn drie verschillende kortingen geldig komend weekend:

  • 10% korting op polypro hoepels
  • 15% op beginner en intermediate hoepels
  • 50% korting op verzendkosten

 

10% korting op polypro hoepels

 

Coloured polypro hoops - Gekleurde polypro hoepels - De Hoepeljuf | hoopdance en hoelahoeps - hoepel winkel hoepel shop kopen

 

In het weekend van 23 t/m 25 november krijg je 10% korting op polypro hoepels. Dus wil je bijvoorbeeld al een tijdje een Shakti Pink polypro hoepel kopen? Dan is dit weekend het perfecte moment. Of ga je voor de Medusa Green polypro hoepel? Of wacht, misschien een set van twee polypro’s zodat je kunt beginnen met twin hooping! (wist je dat er begin 2019 een twin hooping workshop komt?)

 

Kies je griptape voor polypro hoepel kopen bij De Hoepeljuf hoopdance en hoelahoeps

 

Griptape is zonder extra kosten inbegrepen en je kunt kiezen uit bovenstaande kleuren. Kies je voor ton-sur-ton of ga je juist voor contrast?

 

15% korting op beginner én intermediate hoepels

 

 

Ook op alle beginner en intermediate hoepels krijg je komend weekend korting, namelijk 15%. Een mooi cadeautje voor als je jouw hoop journey wilt beginnen. >> lees hier wat beginner en intermediate hoepels zijn

50% korting op verzendkosten

 

Tot slot krijg je komend weekend (van 23 t/m 25 november) 50% korting op de verzendkosten. Deze korting wordt verrekend als 3 euro korting in je winkelmand.

Als je bestelbedrag boven de 70 euro uitkomt is verzending binnen Nederland gratis. Je kunt bijvoorbeeld een beginner + een polypro hoepel kopen, twee polypro hoepels voor twin hooping, of twee beginner hoepels voor jezelf en iemand met wie je graag wilt hoepelen.

Je bestelling wordt verpakt in een gerecycled papier en kan dus gewoon in de oud papierbak.

 

Je hoepel kopen met de kortingscodes

waarom hoopdance

 

Black Friday bij De Hoepeljuf werkt met kortingscodes. Gebruik meerdere codes en voer ze in tijdens het afrekenen:

  • 10% korting op polypro hoepels: blackfriday10
  • 15% korting op beginner en intermediate hoepels: blackfriday15
  • 50% korting op verzendkosten: blackfriday50

Geldigheid: De kortingscodes zijn uitsluitend geldig van 23 t/m 25 november. De Black Friday kortingscodes mogen met elkaar gecombineerd worden. De Black Friday kortingscodes zijn niet inwisselbaar en zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, acties of kortingscodes.

 

GA NAAR DE WEBSHOP

 

Happy hooping!

Marina

 

No Comments

Post a Comment