Top

Wegens omstandigheden bestellingen afhalen niet mogelijk

De coronacrisis treft ons allemaal. Heel begrijpelijk dat je fit wilt blijven en thuis wilt gaan hoepelen. De afgelopen weken kreeg ik vragen van klanten in Nijmegen over het afhalen van bestellingen. Dit is op dit moment helaas niet mogelijk. De Hoepeljuf is een online winkel en het vestigingsadres is ons woonadres. Wij hebben hier geen voorzieningen om de overdracht op een veilige (contactloze) manier uit te voeren. Om onnodig risico voor iedereen te voorkomen is het daarom voorlopig niet mogelijk om bestellingen af te halen.

Bestellen kan wel gewoon. Ik beperk mijn rondes naar het postkantoor tot 1 à 2 keer per week. Daarnaast ga ik op de meest rustige momenten naar het postkantoor en combineer ik dit met wekelijkse boodschappen waarvoor ik toch al naar buiten moet.

Tot slot wil ik je bedanken voor je steun in deze tijd. Iedere bestelling betekent veel voor mij als kleine ondernemer en ik maak iedere hoepel dan ook met veel plezier. Dankjewel!

Ik wens je goede gezondheid toe in deze tijd.

Hoepelgroet,

Marina

 

No Comments

Post a Comment