Top
[video] Indigo Sunrise polypro hoelahoep | De Hoepeljuf
fade
6252
post-template-default,single,single-post,postid-6252,single-format-video,mkd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,wellspring-ver-1.8,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

[video] Indigo Sunrise polypro hoelahoep

De Hoepeljuf / Hoepels  / [video] Indigo Sunrise polypro hoelahoep

[video] Indigo Sunrise polypro hoelahoep

In deze video zie je de Indigo Sunrise polypro hoelahoep tijdens een hoopdance flow. Deze tape is een klassieker in de hoepelwereld. De transparante tape ziet eruit als een ‘indigo sunrise’: blauw als de lucht, met verschillende tinten roze en paars afhankelijk van hoe het licht op de hoepel valt.

 

Op onderstaande foto zie je het effect van de tape. De foto is niet bewerkt, de tape is gewoon erg betoverend. Het lijkt bijna alsof de tape licht geeft, maar in deze hoepel zitten geen lampjes. De bovenste van de twee op de foto is de Indigo Sunrise (de onderste hoepel is de Golden Sunset). Als je goed kijkt zie je op de vloer de lichtstrepen die de hoepel reflecteert wanneer het licht er op schijnt.

 

 

Indigo Sunrise op beginner en intermediate hoepels

Op de foto hieronder zie je de Indigo sunrise tape zoals die van de rol komt (en daarnaast weer de Golden Sunset). Zelfs op rol ziet de tape er al erg mooi uit. Op de ondergrond zie je weer de reflectie van licht. Door de witte achtergrond van de tape (op rol heeft de tape een papieren achterkant die verwijderd wordt voordat de tape op de hoepel gaat) komen de kleuren nog een beetje feller uit. Het zou erg mooi zijn om deze tape niet alleen op polypro hoepels te kunnen gebruiken, maar ook op beginner en intermediate hoelahoeps. Laatstgenoemde worden van minder mooie buis gemaakt, zwart met blauwe strepen, en dat zie je door deze mooie tape heen. Zonde, maar daar wordt aan gewerkt 🙂

 

 

Welke maat Indigo Sunrise polypro hoelahoep?

De hoepel in de video is 90 cm in diameter (maat M) en heeft een buisdikte van 20 mm. In de maathulp lees je welke maat polypro hoepel waarschijnlijk het meest geschikt voor je is. Waarschijnlijk, omdat het een richtlijn is. Zoals je in onderstaande overstapinstructie ziet is een polypro hoepel maat M vooral geschikt voor wie nu een Intermediate maat XS of een Polypro hoepel maat L heeft. Qua hoepelgrootte klopt dat absoluut. Maar stel dat jij nu een Beginner hoepel maat M hebt van 100 cm ID voor on-body, en je wilt graag snellere off-body trucjes leren, dan kun je natuurlijk best een Polypro hoepel maat M kopen. Houd er dan alleen wel rekening mee dan om je lichaam hoepelen (on-body) een flinke uitdaging kan zijn omdat de hoepel een stuk kleiner is. Maar niets is onmogelijk 🙂

 

Welke maat polypro hoepel? Welke maat hoepel? De Hoepeljuf Hoopdance & Hoelahoeps - hoepel kopen

 

Low Profile/High Grip transparante grip tape

Deze polypro hoepel is volledig bedekt met Indigo Sunrise tape en de griptape is de Low Profile/High Grip transparante grip tape (apart verkrijgbaar als add-on). Op de foto hieronder zie je de transparante griptape, maar ook op deze foto valt hij eigenlijk bijna niet op. En dat is ook precies de bedoeling van deze tape. Maar hij geeft wel heel veel grip! De standaard griptape is gemaakt van textiel en deze griptape is gemaakt van rubber. Daardoor blijft de tape tijdens het hoepelen veel beter aan je lichaam kleven.

 

 

Je vindt de handgemaakte polypro hoelahoep Indigo Sunrise en de add-on in de webwinkel.

———————————————————————-

Muziek: Thievery Corporation – Sweet Tides

No Comments

Post a Comment