Top

Hoi hooper!

Mijn naam is Marina en op 11 augustus 2013 begon ik met hoopdance nadat ik een prachtig filmpje van een hooper zag. Betoverd door wat ik zag bestelde ik mijn allereerste hoepel voor volwassenen. In het geheim oefende ik flink in mijn woonkamer met behulp van tutorials op Youtube. Later durfde ik te oefenen in de tuin en daarna zelfs buiten mijn tuin. Toen ontdekte ik de wijde wereld van hoopdance en volgde ik workshops in binnen- en buitenland. Ik volgde lessen van onder andere Babz Robinson, Emma Kenna, Deanne Love, Chris Gogler, Geoffrey Szuszkiewicz en Sky Flow Artist.

Wat ik leerde gaf ik door aan vriendinnen. Daardoor ontdekte ik hoe leuk ik het lesgeven vond. En hoe goed het past bij mijn opleidingskundige achtergrond. Ik ben gecertificeerd hoopdance docent sinds 2016, toen voltooide ik de Hoop Love Coach training van Deanne Love. Vervolgens heb ik verschillende soorten lessen gegeven, van workshops bij verschillende organisaties en cursussen op het mooie Waalstrand in Nijmegen tot wekelijkse groepslessen in een dansruimte.

De hoepel heeft mij erg geholpen en vele lessen geleerd. Over mezelf zijn, plezier maken, genieten, loslaten, vertrouwen, ontspannen, voelen in plaats van denken, mijn lichaam waarderen, voor mezelf zorgen. Ik wil je graag helpen om dat ook te voelen. Daarom maak ik mooie hoepels voor je, of je nu beginner of gevorderd bent. En organiseer ik verschillende evenementen zoals workshops, hoop jams en cursussen.

Happy hooping!

Marina (10)
Marina (7)