Top
Beoordeling | De Hoepeljuf
fade
6232
page-template-default,page,page-id-6232,mkd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,wellspring-ver-1.8,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Blij met je bestelling?

Laat een beoordeling achter

Alvast hartelijk bedankt! ❤

19366246_10154466973996507_2156251516108326942_n

  Wat anderen over De Hoepeljuf zeggen

  Nicole

  Ik ben er mee gaan hoepelen en hij doet het perfect. Heerlijk gewoon.

  Erika V

  Donderdag besteld, vrijdag al binnen. Perfecte service. Mooie dancehoop, gave kleuren en mooi getaped. Ik ben er echt heel blij mee.

  Ellena P

  Super hoepel, met mooie kleuren en goed getaped. Snel klaar ook.

  M HW

  Wat een práchtige hoepels maakt de hoepeljuf. Hij staat gewoon bij mij in de huiskamer en ik pak'm daardoor telkens om o mijn buikspieren te trainen. En dan zie ik die schitterende kleuren om me heen zwieren.

  Lizzy van Rossum

  Heerlijk om even niet met je gedachten bezig te zijn maar om lekker te spelen. Marina geeft op een enthousiaste, ontspannen en positieve manier les. Ik verbaas iedere week weer wat ik bijleer. Zeker een aanrader.

  Sytske van der Kooi

  Bij de hoepeljuf leer je de leukste en tofste trucs met je hoepel. Het is niet alleen inspanning, maar ook ontspanning! De lessen zijn fijn en je kan op je eigen tempo meedoen. Fijne muziek, relaxte sfeer en mooie hoepels. Echt een aanrader, ik kom altijd heel zen en rustig thuis:)

  Merel Kops

  Super leuke lessen bij de hoepeljuf! Je leert heel veel verschillende trucjes naast het gewone hoelahoepen. En pas op: het is erg verslavend!!

  Marlies Martens

  Marina stapt de ruimte in en neemt rust met zich mee. In 1,5 uur heeft Marina ons kennis laten maken met hoopdance. Een zeer positieve ervaring.

  Invy

  Een mooie les aan de waal gevolgd! Met je teentjes in het zand en een zonnetje, heerlijk! Ik had alleen als kind wel eens gehoepeld, maar door de de manier waarop de hoepeljuf het kan uitleggen, stond ik binnen no time te hoepelen! Aanrader voor iedereen!!

  Jenny

  Gewoon doen, zo'n cursus hoepelen bij Hoepeljuf Marina! Marina is super-enthousiast en geeft op een ontspannen en toegankelijke manier les, met genoeg ruimte voor ieders wensen. Je leert een hoop (hihi), maar bent ook gewoon lekker aan het 'spelen'. Gegarandeerd vrolijk!

  Heidi

  Vorig jaar kwam ik 'De Hoepeljuf' tegen in een aankondiging van het Yogafestival Arnhem. Dit bleef bij mij hangen en dit jaar besloot ik - in het kader van 'bewegen is goed en hoepelen goed voor je taille' - de beginnerscursus bij Marina te doen. Marina belooft dat zij iedereen binnen zes lessen kan leren om je middel te hoepelen en meer. Dat leek mij bij mij een pittige uitdaging, want elke hoepel om mijn middel viel binnen een seconde op de grond. Maar het lukte! 😀 Binnen een les leerde Marina mij de techniek en kon ik de hoepel om mijn middel laten draaien. Bij les zes hoepelde ik alsof ik dit al jaren deed met een hoepel van twee maten kleiner (hoe kleiner, hoe lastiger). Ook kon ik een hele serie trucs waarvan het aantal mij verraste 🙂 Marina is rustig, geaard, geduldig en lief; haar blogs wisten mij ook te verrassen. Ik herkende mij in haar proces. Hoepelen is meer dan een workout voor je taille; het brengt je ook vrijheid en plezier 🙂

  Annemie Vrints

  Jouw open blik, frisse verschijning en jouw swing met de hoepels haalden me over de streep om opnieuw in de hoepel te stappen. Het was heerlijk!

  Eefje van Ideefje

  Tien minuten hoepelen met Hoepeljuf Marina tijdens het ZZP festival gaf mij een extra boost voor die dag. Met veel plezier ontdekte ik dat ook ik kan hoepelen. En ik wist meteen een cadeautje voor mijn verjaardag: een roze glitterhoepel om thuis te oefenen.

  Patty Golsteijn

  Wat heerlijk om in alle drukte van een festival even te kunnen spelen en werken met mijn lijf in plaats van mijn hoofd.