Top
Online leren hoepelen: Om je middel hoepelen in 6 lessen | De Hoepeljuf
fade
6400
post-template-default,single,single-post,postid-6400,single-format-standard,mkd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,wellspring-ver-1.8,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Online leren hoepelen: Om je middel hoepelen in 6 lessen

De Hoepeljuf / De Hoepeljuf  / Online leren hoepelen: Om je middel hoepelen in 6 lessen
Online leren hoepelen voor beginners et De Hoepeljuf - Hoopdance en Hoelahoeps

Online leren hoepelen: Om je middel hoepelen in 6 lessen

Fysieke hoopdance lessen zijn niet meer mogelijk, zoals een heleboel dingen nu helaas niet kunnen. Daarom heb ik me de afgelopen maanden gefocust op het maken van online lessen voor online leren hoepelen. De eerste korte videoserie, speciaal voor beginners, is klaar! 🙂 In 6 korte lessen leer ik je om je middel hoepelen, en leg je de basis voor dansen tijdens het hoepelen. Een overzicht van (en links naar) de gratis videolessen vind je in dit artikel.

 

Online leren hoepelen om je middel in 6 online hoepel lessen

 

In de 6 lessen voor beginners, die overigens gratis zijn, leer je het volgende:

  • De basis van om je middel hoepelen
  • De hoepel redden op 3 manieren zodat de hoepel niet valt (en je niet hoeft te bukken om ‘m op te rapen)
  • Lopen en draaien tijdens het hoepelen zodat je kunt beginnen met dansen
  • Wat de T-Rex is en welke alternatieven er zijn voor je armen en handen tijdens het hoepelen
  • De ruimte binnen en buiten de hoepel verkennen, en scheppen en dippen in die ruimtes
  • Meer dynamiek en balans in je hoopdance brengen door een mooie beweging

 

Je kunt de lessen gewoon vanuit je eigen huis volgen, want ze staan op mijn Youtube kanaal. Zo kun je dus comfortabel en veilig online leren hoepelen.

 

Les 1: Om je middel hoepelen

❤︎ Les 1: Om je middel hoepelen || Om je middel hoepelen in 6 lessen

Welkom bij de gratis online hoopdance cursus ‘Om je middel hoepelen in 6 lessen’. In deze korte online hoepelcursus leer ik je, zoals de naam al zegt, om je middel hoepelen. Ook wel waist hooping, taille hoepelen of buikhoepelen genoemd. In Les 1 leer ik je de basis van het om je middel hoepelen. In de volgende video’s breiden we steeds meer uit zodat je aan het einde van de 6 lessen de basis hebt geleerd om te dansen tijdens het om je middel hoepelen.

 

Les 2: De hoepel redden

❤︎ Les 2: De hoepel redden (3 manieren) || Om je middel hoepelen in 6 lessen

Welkom bij de gratis online hoopdance cursus ‘Om je middel hoepelen in 6 lessen’. In deze korte online hoepelcursus leer ik je, zoals de naam al zegt, om je middel hoepelen. Ook wel waist hooping, taille hoepelen of buikhoepelen genoemd. In Les 1 leerde je de basis van om je middel hoepelen. Je bent nu bij Les 2: De hoepel redden. In deze 2e les leer ik je 3 manieren om de hoepel te redden zodat ‘ie niet valt.

 

Les 3: Lopen en draaien tijdens het hoepelen

❤︎ Les 3: Lopen en draaien tijdens het hoepelen || Om je middel hoepelen in 6 lessen

Welkom bij de gratis online hoopdance cursus ‘Om je middel hoepelen in 6 lessen’. In deze korte online hoepelcursus leer je, zoals de naam al zegt, om je middel hoepelen. Ook wel waist hooping, taille hoepelen of buikhoepelen genoemd. In Les 2 leerde je de hoepel redden zodat deze niet valt. Je bent nu bij Les 3: Lopen en draaien tijdens het hoepelen.

 

Les 4: Armen en handen tijdens het hoepelen

❤︎ Les 4: Armen en handen tijdens het hoepelen || Om je middel hoepelen in 6 lessen

Welkom bij de gratis online hoopdance cursus ‘Om je middel hoepelen in 6 lessen’. In deze korte online hoepelcursus leer je, zoals de naam al zegt, om je middel hoepelen. Ook wel waist hooping, taille hoepelen of buikhoepelen genoemd. In Les 3 leerde je lopen en draaien tijdens het hoepelen. Je bent nu bij Les 4: Armen en handen tijdens het hoepelen.

 

Les 5: Scheppen en dippen in de hoepel

❤︎ Les 5: Scheppen en dippen in de hoepel || Om je middel hoepelen in 6 lessen

Welkom bij de gratis online hoopdance cursus ‘Om je middel hoepelen in 6 lessen’. In deze korte online hoepelcursus leer je, zoals de naam al zegt, om je middel hoepelen. Ook wel waist hooping, taille hoepelen of buikhoepelen genoemd. In Les 4 leerde je wat te doen met armen en handen tijdens het hoepelen. Je bent nu bij Les 5: Scheppen en dippen in de hoepel.

 

Les 6: Dynamiek en balans tijdens het hoepelen

❤︎ Les 6: Dynamiek en balans tijdens het hoepelen || Om je middel hoepelen in 6 lessen

Welkom bij de gratis online hoopdance cursus ‘Om je middel hoepelen in 6 lessen’. In deze korte online hoepelcursus leer je, zoals de naam al zegt, om je middel hoepelen. Ook wel waist hooping, taille hoepelen of buikhoepelen genoemd. In Les 5 leerde je scheppen en dippen in de hoepel. Je bent nu bij alweer de laatste les uit deze serie. In les 6 leer je meer over dynamiek en balans tijdens het hoepelen, en waarom dat belangrijk en leuk is.

 

Abonneer je op het Youtube kanaal van De Hoepeljuf, zodat je volgende video’s niet mist.

 

In deze videolessen om online leren hoepelen om je middel komt de basis aan bod van dansen. Ik hoor graag hoe de lessen bij jou gingen. Kon je het goed volgen? Wat ging goed? Waar loop je nog tegen aan? Wat wil je nog meer leren? Ik vind het heel erg leuk om van je te horen, dus twijfel niet en stuur gewoon een e-mail als je daar zin in hebt. 🙂 Of laat een reactie achter onder de blog.

 

Heel veel hoepelplezier!

Marina

No Comments

Post a Comment