Top
Hoepelpraat: zin in zomer en een echt winkeltje | De Hoepeljuf
fade
6608
post-template-default,single,single-post,postid-6608,single-format-standard,mkd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,wellspring-ver-1.8,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Hoepelpraat: zin in zomer en een echt winkeltje

De Hoepeljuf / De Hoepeljuf  / Hoepelpraat: zin in zomer en een echt winkeltje
Hoepelpraat met De Hoepeljuf: zin in zomer en een echt winkeltje

Hoepelpraat: zin in zomer en een echt winkeltje

Even een korte update. Een iets meer persoonlijke dan gewoonlijk. Omdat ik behoefte heb om gewoon met je te kletsen. Want ook al proef je hier en daar enthousiasme over het ten einde lopen van de situatie waar we nu al meer dan een jaar met z’n allen in zitten, we zitten er nog steeds in. En daardoor hebben we minder contact dan voorheen.

 

Dromen over een echt winkeltje

 

Ik merk dat ik de laatste tijd soms wens naar een echt winkeltje. Waar ik kan kletsen met je als je langskomt, waar ik je de verschillende maten hoepels kan laten uitproberen in een heuse hoepelpasruimte. Waar je langs kunt komen met je hoepel voor een kleine reparatie of een nieuwe griptape. En waar je misschien zelfs mijn lessen op Dvd kunt kopen of huren. Met kasten vol tape en mooie hangers met hoepels, met naamkaartjes eraan… Nou ja, een mens mag wat te dromen hebben, toch? 😉

 

Zin in de zomer

 

Ondertussen is het buiten nog tamelijk fris, in ieder geval frisser dan vorig jaar rond deze tijd. Hier regent het ook regelmatig. Bijna iedere dag deze maand. Niet de hele dag, maar wel regelmatig een bui. Daardoor, en ook omdat ik druk was met onze verhuizing, heb ik nog niet buiten gehoepeld dit jaar.

Toen ik net allemaal zomerse polypro hoepels in de webwinkel zette, verlangde ik ineens heel erg naar hoepelen in de zomerzon. Naar warmte en naar fel licht waardoor je een zonnebril moet opzetten. Ik zag het in gedachten al voor me…

 

Polypro hoelahoep Glorious Sunburst

 

Maar dat is misschien ook niet zo heel gek als je de tape van de Polypro Hoelahoep Glorious Sunburst  ziet 🙂 Deze hoepel glanst in alle kleuren van de zon: van lichtgeel tot donkergeel en oranje, met daaroverheen soms een waas van helder lichtblauw als de zomerse lucht. Niet getreurd, de zomer gaat er echt komen zoals ieder jaar.

 

 

Mooie tape, hé? Je vindt ‘m ook op de Beginner hoepel Solar en de Beginner hoepel Nectar.

 

Door dat fantaseren over de zomer krijg ik ook zin in watermeloen (en ijskoffie, maar dat wordt een andere hoepel). Misschien komt het doordat ik te lang naar deze tape heb gekeken. Metallic groen en roze. Intermediate hoepel Watermelon heeft deze tape ook, gecombineerd met zwarte griptape (van de zwarte pitjes in de watermeloen, snap je).

 

 

De Polypro Hoepel Pink Iridium doet toch best denken aan watermeloen, vind je niet? Als ik aan watermeloen denk, dan denk ik aan de zomer. Heerlijk de hele ochtend, middag of avond (of alle drie als je een dag vrij bent) buiten hoepelen. Op een rustig plekje aan het water, in een grasveld vol bloemen of in het bos. Of gewoon in de tuin als je die hebt. En dan natuurlijk een stuk watermeloen eten 🙂

 

Polypro hoepel Pink Iridium kopen bij De Hoepeljuf Hoopdance en Hoelahoeps

 

Golden Sunset

 

Na een lange zomerse dag is het fijn om naar de zonsondergang te kijken. De zomerse avondlucht laat regelmatig de mooiste kleuren zien: roze, oranje, paars… Net zoals de Golden Sunset Polypro Hoepel:

 

Golden Sunset polypro hoepel kopen bij De Hoepeljuf Hoopdance en Hoelahoeps

 

Terwijl de zon zakt in het westen, beginnen de krekels te tsjirpen en wordt het tijd om kaarsen of lampjes aan te doen. Ook dan kun je nog hoepelen, want deze hoepel is ook bij de schemering nog erg mooi. Net als het zusje Indigo Sunrise polypro hoepel. Het is natuurlijk geen led-hoepel, dus in het pikkedonker zie je er niets van. Maar met matig licht, vooral als het op de hoepel valt, is deze hoepel ook erg mooi. En natuurlijk gewoon overdag, als de zon er op valt, en er doorheen valt!

 

 

Het gaat echt zomer worden. 🙂 En ik ben heel blij met mijn online winkel, waar ik dan maar af en toe mijn geklets opschrijf. Als je zin hebt om terug te kletsen, laat dan vooral een berichtje achter, onder deze blog of in mijn mailbox

 

Liefs,
Marina

 

PS: volg me op Youtube om op de hoogte te blijven van nieuwe hoopdance video’s

Comments:

  • Marion
    9 juni 2021 at 00:55

    Ha Marina, ben hier vanavond op je website en blog terecht gekomen omdat ik hoelahoepen voorgeschreven kreeg van de pijnpoli arts. Maar ja dan ga ik toch altijd voor het verhaal erachter en kom ik bij jou ilv bij bol.com. prachtige hoepels, mooie kleuren en zelf gemaakt. Nog eens fegoogked maar nee, je bent echt de enige. Vind ik toch extra leuk. Begrijp je behoefte aan een winkeltje en als het kan, why not! Heb je een bericht geschreven. Super beginner. Maar ik ga het gewoon proberen en zien. Groetjes, Marion

Post a Comment