Top
Hoopdanceles | De Hoepeljuf
fade
4841
page-template-default,page,page-id-4841,mkd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,wellspring-ver-1.8,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Hoopdanceles

De Hoepeljuf / Hoopdanceles

Hoopdanceles

Vanwege Covid-19 zijn er helaas geen fysieke lessen mogelijk.
Daarom gaan we online.

Binnenkort kun je bij De Hoepeljuf online hoopdance lessen volgen in de vorm van instructievideo’s of tutorials. Op veilige afstand, vanuit mijn woonkamer naar die van jou 🙂
Wil je weten wanneer ze online staan? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief, dan stuur ik je een mailtje als het zover is.

Happy hooping
Marina

Hoopdance les in Nijmegen draait om plezier, ontspanning, creativiteit en zelfexpressie. Het is een dansvorm waarbij de hoepel je danspartner is. Het ronddraaien van de hoepel in steeds hetzelfde ritme zorgt voor mentale ontspanning. Hoopdance geeft je een fijn, vrij en blij gevoel. In onderstaande video krijg je een indruk van de hoopdance les in Nijmegen, in circusruimte de Circus Space van Cultuurspinnerij de Vasim). Nieuwsgierig naar de ervaringen? Onder de video lees je hoe deelnemers mijn lessen ervaren.

Video door Sem Deeleman

Life is better when you're hooping ❤

Wat deelnemers zeggen:

Super bedankt! De hoepel is nóg mooier dan ik me voor kon stellen. Heel blij mee 😁

Gina

Beste Marina, Dankjewel voor de mooie hoepel! Hij is vandaag in goede orde ontvangen en ik heb mijn twee kindjes er al bij weg moeten houden, ha ha. Nogmaals dank, ook voor je advies!

Sandra

Ik was zo tevreden over mijn eerste hoepel die ik ontving dat ik niet ang daarna een tweede bestelde die zelfs nog mooier is, professioneel gemaakt, mooi design, snelle service, miieuvriendelijk verpakt, een echte aanrader! dankjewel Hoepeljuf!

Maaike

Echt super we hebben hem al!!! We laten hem in de verpakking maar zijn heel erg benieuwd naar het resultast :). Dank je dat het zo snel kon!

Tim

Hoepel besteld, heel snel ontvangen, sneller dan verwacht. Kon vroeger goed hoepelen maar het wilde niet meer lukken. Echter, met de maattabel van de hoepeljuf besloten dat mijn hoepel te Klein was. De hoepel van de hoepeljuf is mooi, snel geleverd, en ik moet er nog wel even in komen maar het lukt me weer! Dank Je wel!

Wendy

Bedankt voor het antwoord. De hoepel komt 10 cm boven mijn navel. Ik ben er mee gaan hoepelen en hij doet het perfect. Heerlijk gewoon.

Nicole

Donderdag besteld, vrijdag al binnen. Perfecte service. Mooie dancehoop, gave kleuren en mooi getaped. Ik ben er echt heel blij mee.

Erika V

Super hoepel, met mooie kleuren en goed getaped. Snel klaar ook.

Ellena P

Wat een práchtige hoepels maakt de hoepeljuf. Hij staat gewoon bij mij in de huiskamer en ik pak'm daardoor telkens om o mijn buikspieren te trainen. En dan zie ik die schitterende kleuren om me heen zwieren.

M HW

Heerlijk om even niet met je gedachten bezig te zijn maar om lekker te spelen. Marina geeft op een enthousiaste, ontspannen en positieve manier les. Ik verbaas iedere week weer wat ik bijleer. Zeker een aanrader.

Lizzy van Rossum

Bij de hoepeljuf leer je de leukste en tofste trucs met je hoepel. Het is niet alleen inspanning, maar ook ontspanning! De lessen zijn fijn en je kan op je eigen tempo meedoen. Fijne muziek, relaxte sfeer en mooie hoepels. Echt een aanrader, ik kom altijd heel zen en rustig thuis:)

Sytske van der Kooi

Super leuke lessen bij de hoepeljuf! Je leert heel veel verschillende trucjes naast het gewone hoelahoepen. En pas op: het is erg verslavend!!

Merel Kops

Circus Waaghals

Marina stapt de ruimte in en neemt rust met zich mee. In 1,5 uur heeft Marina ons kennis laten maken met hoopdance. Een zeer positieve ervaring.

Marlies Martens

Begin je week bewust

Een mooie les aan de waal gevolgd! Met je teentjes in het zand en een zonnetje, heerlijk! Ik had alleen als kind wel eens gehoepeld, maar door de de manier waarop de hoepeljuf het kan uitleggen, stond ik binnen no time te hoepelen! Aanrader voor iedereen!!

Invy

Deelnemer workshop

Gewoon doen, zo'n cursus hoepelen bij Hoepeljuf Marina! Marina is super-enthousiast en geeft op een ontspannen en toegankelijke manier les, met genoeg ruimte voor ieders wensen. Je leert een hoop (hihi), maar bent ook gewoon lekker aan het 'spelen'. Gegarandeerd vrolijk!

Jenny

Cursist

Vorig jaar kwam ik 'De Hoepeljuf' tegen in een aankondiging van het Yogafestival Arnhem. Dit bleef bij mij hangen en dit jaar besloot ik - in het kader van 'bewegen is goed en hoepelen goed voor je taille' - de beginnerscursus bij Marina te doen. Marina belooft dat zij iedereen binnen zes lessen kan leren om je middel te hoepelen en meer. Dat leek mij bij mij een pittige uitdaging, want elke hoepel om mijn middel viel binnen een seconde op de grond. Maar het lukte! 😀 Binnen een les leerde Marina mij de techniek en kon ik de hoepel om mijn middel laten draaien. Bij les zes hoepelde ik alsof ik dit al jaren deed met een hoepel van twee maten kleiner (hoe kleiner, hoe lastiger). Ook kon ik een hele serie trucs waarvan het aantal mij verraste 🙂 Marina is rustig, geaard, geduldig en lief; haar blogs wisten mij ook te verrassen. Ik herkende mij in haar proces. Hoepelen is meer dan een workout voor je taille; het brengt je ook vrijheid en plezier 🙂

Heidi

Cursist

Jouw open blik, frisse verschijning en jouw swing met de hoepels haalden me over de streep om opnieuw in de hoepel te stappen. Het was heerlijk!

Annemie Vrints

Boosting Your Business

Tien minuten hoepelen met Hoepeljuf Marina tijdens het ZZP festival gaf mij een extra boost voor die dag. Met veel plezier ontdekte ik dat ook ik kan hoepelen. En ik wist meteen een cadeautje voor mijn verjaardag: een roze glitterhoepel om thuis te oefenen.

Eefje van Ideefje

oprichtster van de Stoute Schoenen club

Wat heerlijk om in alle drukte van een festival even te kunnen spelen en werken met mijn lijf in plaats van mijn hoofd.

Patty Golsteijn

Miss Cut the Crap

Lesrooster

Op dit moment zijn er geen lessen gepland. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe lessen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.