Top
Helaas zijn er op dit moment geen lessen en workshops mogelijk. Wil je het graag horen wanneer er weer een workshop of les is? Stuur me dan even een mailtje op marina@dehoepeljuf.nl. Veel gezondeid gewenst en tot in de hoepel!

Hoopdanceles

Hoopdance draait om plezier, ontspanning, creativiteit en zelfexpressie. Het is een dansvorm waarbij de hoepel je danspartner is. Het ronddraaien van de hoepel in steeds hetzelfde ritme zorgt voor mentale ontspanning. Hoopdance geeft je een fijn, vrij en blij gevoel. In onderstaande video krijg je een indruk van hoopdanceles. Nieuwsgierig naar de ervaringen? Onder de video lees je hoe hoopers mijn lessen ervaren.

Video door Sem Deeleman

Hoopdanceles

Lizzy van Rossum

Heerlijk om even niet met je gedachten bezig te zijn maar om lekker te spelen. Marina geeft op een enthousiaste, ontspannen en positieve manier les. Ik verbaas iedere week weer wat ik bijleer. Zeker een aanrader.

Sytske van der Kooi

Bij de hoepeljuf leer je de leukste en tofste trucs met je hoepel. Het is niet alleen inspanning, maar ook ontspanning! De lessen zijn fijn en je kan op je eigen tempo meedoen. Fijne muziek, relaxte sfeer en mooie hoepels. Echt een aanrader, ik kom altijd heel zen en rustig thuis:)

Merel Kops
Circus Waaghals

Super leuke lessen bij de hoepeljuf! Je leert heel veel verschillende trucjes naast het gewone hoelahoepen. En pas op: het is erg verslavend!!

Life is better when you're hooping ❤

Lesrooster

Op dit moment zijn er geen lessen gepland. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe lessen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.