Top

Bestelinformatie

 

❤ Verzendkosten pakket €6,00
❤ Verpakt zónder wegwerpplastic
❤ Betaling via iDeal of Paypal
❤ Binnen 5 werkdagen verzonden met Track & Trace
❤ Retourneren binnen 14 werkdagen

 

Betalingsmogelijkheden

Je kunt bij De Hoepeljuf betalen via iDEAL en Paypal. Je kunt de betaling in de webshop via je eigen bank voltooien.

Levertijd

Na het afronden van je bestelling wordt je hoepel met de hand gemaakt en binnen 5 werkdagen verzonden.

Je ontvangt een e-mail met daarin het Track & Trace nummer van PostNL nadat je bestelling verzonden is.

Over het algemeen zijn alle materialen op voorraad. Wanneer dit onverhoopt niet het geval blijkt te zijn neemt De Hoepeljuf contact met je op voor een nieuwe leverdatum of een vervangend product.

Verzendkosten

De verzendkosten voor een pakket binnen Nederland bedragen €6,00. Je bestelling wordt als pakket via PostNL verstuurd, je ontvangt per e-mail een track en trace-code.

Retourneren

Wanneer je onverhoopt niet blij bent met je hoepel dan kun je de bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren. Stuur hiervoor wel eerst even een e-mail naar marina@dehoepeljuf met je ordernummer voor het juiste retouradres. Na ontvangst van de retourzending ontvang je het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor het retour sturen van je bestelling zijn voor je eigen rekening.

Retourneren kan alleen als je bestelling in nieuwstaat verkeert en ongebruikt, schoon en onbeschadigd is. Hoepels met gebruikssporen worden niet retour genomen en geven geen recht op teruggave van het aankoopbedrag.

Custom made hoepels die niet bij het webshop-assortiment aan hoepels horen kunnen niet geretourneerd worden.

Garantie

De Hoepeljuf geeft 1 jaar garantie op je hoepel. De garantie geldt voor de buis en connectors/scharnieren. De garantie geldt niet voor de tape. Om aanspraak te kunnen maken op de garantie stuur je een e-mail aangevuld met foto’s zodat De Hoepeljuf kan beoordelen of het mankement onder de garantie valt. De Hoepeljuf behoudt zich het recht om garantie te weigeren wanneer een hoepel niet zorgvuldig of met nalatigheid is behandeld.