Top

Bestelinformatie

 

❤ Gratis verzending boven €70 euro
❤ Duurzaam verpakt zónder wegwerpplastic
❤ Betaling via iDeal of Paypal
❤ Binnen 2 werkdagen verzonden met Track & Trace
❤ Retourneren binnen 14 werkdagen
❤ 1 jaar garantie op buis + verbindingen

 

Betalingsmogelijkheden

Je kunt bij De Hoepeljuf betalen via iDEAL en Paypal. Je kunt de betaling in de webshop via je eigen bank voltooien.

Levertijd

Na het afronden van je bestelling wordt je hoepel met de hand gemaakt en binnen 2 werkdagen verzonden. De exacte levertijd vanaf dat moment hangt af van de postverwerking, maar over het algemeen heb je je bestelling binnen uiterlijk 3 tot 5 werkdagen na bestelling in huis.

Je ontvangt een e-mail nadat je bestelling verzonden is.

Over het algemeen zijn alle materialen op voorraad. Wanneer dit onverhoopt niet het geval blijkt te zijn neemt De Hoepeljuf contact met je op voor een nieuwe leverdatum of een vervangend product.

Verzendkosten

Bij een bestelbedrag boven €70 is verzenden binnen Nederland gratis. Voor bestelling lager dan €70 euro zijn de verzendkosten €6,00. Je bestelling wordt als pakket via PostNL verstuurd, je ontvangt per e-mail een track en trace-code.

Retourneren

Wanneer je onverhoopt niet blij bent met je hoepel dan kun je de bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren. Stuur hiervoor wel eerst even een e-mail naar marina@dehoepeljuf met je ordernummer voor het juiste retouradres. De kosten voor het retour sturen van je bestelling zijn  voor je eigen rekening. Na ontvangst van de retourzending ontvang je het aankoopbedrag terug.

Retourneren kan alleen als je bestelling in nieuwstaat verkeerd en ongebruikt, schoon en onbeschadigd is. Hoepels met gebruikssporen worden niet retour genomen en geven geen recht op teruggave van het aankoopbedrag.

Custom made hoepels die niet bij het webshop-assortiment aan hoepels horen kunnen niet geretourneerd worden.

Garantie

De Hoepeljuf geeft 1 jaar garantie op je hoepel. De garantie geldt voor de buis en connectors/scharnieren. De garantie geldt niet voor de tape. Om aanspraak te kunnen maken op de garantie stuur je een e-mail aangevuld met foto’s zodat De Hoepeljuf kan beoordelen of het mankement onder de garantie valt.

De nieuwe zomercollectie hoepels komt eraan. Tot die tijd profiteer je van korting in de sale. Happy hooping! ❤️ Sluiten