Top
handgemaakte beginner intermediate hoepel autumn flow de hoepeljuf hoopdance nijmegen

Opvouwbare hoopdance hoepels voor beginners en intermediates

Of je nu een beginner bent of al iets langer meedraait in de hoepel, hier ben je welkom. Marina van De Hoepeljuf maakt opvouwbare hoopdance hoepels voor beginners en intermediates. Blijheid en vrijheid zijn voor haar het belangrijkste. Daarom zijn alle hoepels vrolijk gekleurd zodat je blij wordt van je hoepel. Daarnaast zijn alle hoepels makkelijk opvouwbaar en mee te nemen naar iedere plek zodat je vrij bent om overal te hoepelen. Lees verder voor een overzicht van alle verschillende opvouwbare hoopdance hoepels voor beginners en intermediates die je hier vindt en ontdek welke hoepel het beste bij jou past.

Danshoepels voor volwassenen

Hoopdance hoepels voor volwassenen zijn anders dan de kinderhoepels die je van de speelgoedwinkel kent. Ze zijn groter en zwaarder, meer geschikt voor een volwassen lichaam. Misschien heb je al eens geprobeerd te hoepelen met zo’n speelgoedwinkel hoepel, met frustratie tot gevolg omdat het niet lukte. Dat ligt dus niet aan jou, dat ligt aan de hoepel. Nu je volwassen bent is je lichaam groter en beweegt het anders dan toen je nog kind was. Dat betekent dat je een ander soort hoepel nodig hebt: een danshoepel voor volwassenen.

Opvouwbare hoepels, handgemaakt met passie voor hoopdance

Hoepels worden gemaakt van kunststof buizen. Alle opvouwbare hoopdance hoepels voor beginners en intermediates worden versierd met verschillende soorten kleur, glans, print en grip tape. In het assortiment vind je veel verschillende en bijzondere designs. Sommige rustig en andere uitbundig, maar altijd mooi combineerd en goed gemaakt. Alle hoepels worden door Marina met passie voor hoopdance met de hand gemaakt in Nijmegen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De Hoepeljuf (@dehoepeljuf) op

 

Beginner en intermediate hoepels, verkrijgbaar in verschillende maten

Een hoepel voor beginners is gemiddeld een meter hoog wanneer de hoepel voor je op de grond staat. Dit is gemiddeld genomen een goede maat voor wie begint met hoepelen. Er vier maten waar je uit kunt kiezen: maat S, M, L en XL.

Een hoepel voor intermediates kan zowel een vervolghoepel zijn voor wie al een beginners hoepel heeft, en een eerste hoepel zijn voor wie het hoepelen makkelijker afgaat. Intermediate hoepels zijn verkrijgbaar in twee maten.

Voor beginners is de buis 25 mm dik en voor intermediates is de buis 20 mm dik. De dikkere buis maakt het voor beginners eenvoudiger de hoepel hoog te houden. De dunnere buis geeft intermediates meer vrijheid om moeilijkere trucs en bewegingen te oefenen.

 

WELKE MAAT HOEPEL?

 

Hoepels met een handig opvouwsysteem

Alle hoepels zijn opvouwbaar dankzij een handig opvouwsysteem. De opvouwbare hoopdance hoepels voor beginners en intermediates hebben twee draaipunten waardoor je ze handig in elkaar draait. Zo neem je jouw hoepel overal mee naartoe. Hoepelen in het park, op vakantie, in de pauze op je werk, in je woonkamer, bij een feestje of op een festival… In deze video zie je hoe dat opvouwen van je hoepel precies werkt:

Geef jezelf vrijheid en blijheid

Hoepels geven veel plezier (al eens iemand boos zien kijken tijdens het hoepelen?), maar hoopdance is meer dan dat. Hoe meer je hoepelt, hoe meer je dat vrije en blije gevoel ook buiten de hoepel gaat ervaren. Begin je hoop journey vandaag nog en kies één van de opvouwbare hoopdance hoepels voor beginners en intermediates van De Hoepeljuf.

 

NAAR DE HOEPELWINKEL!

 

Post a Comment