Top
[video] Happy World Hoop Day! | De Hoepeljuf
fade
5249
post-template-default,single,single-post,postid-5249,single-format-video,mkd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,wellspring-ver-1.8,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

[video] Happy World Hoop Day!

De Hoepeljuf / Hoopdance inspiratie  / [video] Happy World Hoop Day!

[video] Happy World Hoop Day!

Op 6 oktober is het World Hoop Day. Op deze dag maken maken hoopers van over de hele wereld een video van hun hoopdance om te posten op sociale media. Hier beneden zie je de mijne. De muziek is Made van Dub FX.

Happy hooping!

 

No Comments

Post a Comment