Top
[video] Dromen over hoepels | De Hoepeljuf
fade
6348
post-template-default,single,single-post,postid-6348,single-format-video,mkd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,wellspring-ver-1.8,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

[video] Dromen over hoepels

De Hoepeljuf / De Hoepeljuf  / [video] Dromen over hoepels

[video] Dromen over hoepels

Dromen over hoepels.
Over nieuwe manieren,
om met handen en lichaam
langs en door de hoepel te reizen.

Zoekend naar nieuwe paden,
verlies ik me soms in de droom.
In de eindeloze reis
door en om de hoepel heen.

Eindeloze reizen in mijn hoepel.

Op geluid of in stilte.

Binnen of buiten.

Ik en de cirkel.
De cirkel en ik.

Ik in de cirkel.
De cirkel om mij heen.

Soms zo dicht bij elkaar.
Dan worden we even één.

Samen smelten we.
Moeiteloos, vrij en licht.
Een samensmelting zonder begin of einde,
Los van tijd en ruimte.

Dromen over hoepels.

 


Video: Sem Deeleman
Tekst: Marina de Jong

No Comments

Post a Comment