Top
Hoopdance is... meer dan leuke trucjes leren | De Hoepeljuf
fade
6333
post-template-default,single,single-post,postid-6333,single-format-standard,mkd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,wellspring-ver-1.8,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Hoopdance is… meer dan leuke trucjes leren

De Hoepeljuf / Hoopdance inspiratie  / Hoopdance is… meer dan leuke trucjes leren
Hoopdance is meer dan leuke trucjes leren - De Hoepeljuf Hoopdance en Hoelahoeps

Hoopdance is… meer dan leuke trucjes leren

Hoopdance is niet alleen een kunststof cirkel laten draaien. Hoopdance is veel meer dan dat. De hoepel kan een spiegel voor je zijn, en de hoepel kan een hulpmiddel zijn om jezelf te ontwikkelen. Hoopdance geeft je meer zelfvertrouwen, even hoepelen verbetert je humeur, het helpt je om je hoofd even leeg te maken van gedachten, en zo zijn er meer positieve effecten op lichaam en geest. Dit is een opsomming van wat hoopdance is, of kan zijn, behalve hoepel trucjes leren.

 

Disclaimer: Deze tekst is geschreven vanuit passie voor hoopdance, en is een opsomming gebaseerd op persoonlijke ervaringen van mijzelf met hoopdance. Deze tekst is mijn eigen creatieve uiting van die passie voor en persoonlijke ervaringen met hoopdance. Hoopdance is geen vervanging voor professionele hulp en pretendeert dat ook niet te zijn. Zoek altijd professionele hulp bij lichamelijke of psychische klachten. 

 

Hoopdance is…

 

❤ moedig zijn

❤ imperfectie omarmen

❤ loslaten

❤ vertrouwen

❤ voelen in plaats van denken

❤ ruimte innemen

❤ expressie

❤ fouten mogen maken

❤ spelen

❤ met de flow meegaan

❤ tijd voor jezelf

❤ dansen

❤ bewegen met plezier

❤ verbinding voelen

❤ zelfzorg

❤ je lichaam leren (her)waarderen

❤ het kind in jezelf erkennen

❤ focus & aandacht

❤ creativiteit

❤ ontspanning door inspanning

❤ nieuwe dingen leren

❤ je vrij voelen

❤ meditatief

❤ intiem

❤ helend

❤ je laten gaan

❤ experimenteren & uitproberen

❤ balans

❤ beweging

❤ jezelf zijn

❤ je eigen tempo bepalen

❤ bewustwording bevorderend

❤ therapeutisch

❤ je zachtheid vinden

❤ een ontdekkingsreis

❤ oneindig

 

Ik ben benieuwd wat hoopdance voor jou is en wat het voor je betekent. Wanneer ontdekte jij dat hoopdance meer kan zijn dan leuke trucjes leren? En wat is dat meer voor jou precies? Is deze opsomming herkenbaar, of juist niet? Ik ben geïnteresseerd in jouw verhaal en lees het graag. Laat een reactie achter onder dit artikel of stuur me een e-mail als je me liever persoonlijk benadert.  

Post a Comment