Top
Er komt een 4-delige blogserie over hoopdance | De Hoepeljuf
fade
4971
post-template-default,single,single-post,postid-4971,single-format-standard,mkd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,wellspring-ver-1.8,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Er komt een 4-delige blogserie over hoopdance

De Hoepeljuf / 4-delige blogserie over hoopdance  / Er komt een 4-delige blogserie over hoopdance

Er komt een 4-delige blogserie over hoopdance

Nogmaals van harte welkom op mijn vernieuwde website. Ik vind het erg leuk dat je een kijkje neemt 🙂 Ik hoop je als hoepeljuf te kunnen inspireren om vaker uit je hoofd te stappen en dichter bij jezelf te komen. Hoopdance zorgt er namelijk voor dat je je blijer en vrijer voelt en ik geloof dat de wereld daar een fijnere plek van wordt. Hoe ik dat precies zie kun je lezen in deze 4-delige blogserie over hoopdance. De komende vier weken schrijf ik namelijk iedere week een blog over hoopdance.

Tot nu toe houd ik me voornamelijk bezig met het geven van workshops en cursussen. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik word het meest blij van de groei die ik zie bij de cursisten. Het geeft me enorm veel voldoening om les te geven. Het maakt me dan ook gelukkig dat bijna alle cursisten door willen met de lessen.

De hoopdance lessen leren je veel. En ze leren mij ook veel. Over mij als docent, over mij als mens en over mij als ondernemer. Het is een leerproces. Ooit had ik niets op met deze uitspraak, maar daar kom ik op terug 🙂

Toen ik net begon met hoopdance was dat denk ik het grootste obstakel in het leren van alle trucs en bewegingen, dat ik niet wilde accepteren dat het een leerproces is. Ik vind het nog steeds maf dat zoiets als een hoepel je zoveel kan leren. Dat had ik niet verwacht. Want tja, het is immers een hoepel; speelgoed. En hoe kan speelgoed nu zo’n grote, positieve impact hebben op je leven?  

En toch heeft de cirkel iets magisch. Want zodra je de basis van hoopdance onder de knie hebt en daarmee voorbij de eerste en lastigste periode van je hoopdance practice bent merk je dat je de hoepel positiviteit aan je leven toevoegt.

Voor mij persoonlijk heeft hoopdance een nogal grote impact gehad – zie het resultaat van die impact hier op deze website. Mijn leven draait inmiddels nog slechts om hoepels 🙂

Mijn leven voor hoopdance zag er heel anders uit. Denk: kantoorbaan bij een grote organisatie, stress, veel zitten, weinig bewegen, weinig ruimte voor spelen en creativiteit, doorgaan en doorgaan en doorgaan, een gevoel van ‘is dit het nou?’, steeds op zoek zijn naar ‘dat ene’ zonder te weten wat het is.

De hoepel heeft enorm veel positiefs voor me betekend (en nog steeds). In deze 4-delige blogserie vertel ik daarom meer over hoopdance. Iedere week staat een andere vraag centraal. Hopelijk inspireert het je om meer positiviteit aan je leven toe te voegen.

Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen in deze serie kun je helemaal onderaan de pagina je gegevens achterlaten. Zodra de volgende verschijnt stuur ik je een mailtje.

Als je het leuk vind wat ik doe en je hebt social media, dan zou ik het heel erg leuk vinden als je mijn pagina op Facebook volgt. Je kunt me ook vinden op Instagram en Youtube.

Hoop hug,

Marina

Post a Comment