Top
Nieuwe lesruimte voor De Hoepeljuf in Nijmegen

Nieuw seizoen, nieuwe lesruimte!

Volgende week begint het nieuwe seizoen met hoopdance lessen voor beginners, intermediates en gevorderden. Ik ben superverheugd je te kunnen vertellen dat deze lessen gaan plaatsvinden in de nieuwe lesruimte aan de Van Den Havestraat 60 in Nijmegen.

 

Het is een kwestie van loslaten…

Al een tijd was ik op zoek naar een geschikte ruimte voor de hoopdance lessen. Ik zocht een fijne, lichte, rustige en open ruimte. Vlak voor de zomervakantie besloot ik het los te laten. Zo van, het komt wel wanneer het komt. En toen kwam het na een ontspannende zomervakantie op mijn pad. Tegen de cursisten zeg ik het regelmatig, want het is het antwoord op de meeste vragen die tijdens de les worden gesteld: het is een kwestie van loslaten…

 

Het hele jaar wekelijkse lessen

Om in het thema loslaten te blijven verandert er daarmee ook iets aan de lessen. Tot nu toe kon je bij De Hoepeljuf terecht voor 6-weekse cursussen. Dat blijkt niet altijd even handig in deze drukke wereld. Daarom laten we de 6-weekse cursussen los. Vanaf 3 september zijn er wekelijkse lessen op maandag- en woensdagavond, het hele jaar door (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties), voor zowel beginners, intermediates en gevorderden.

 

Al aangemeld voor een 6-weekse cursus?

Geen zorgen, tijdens de 6 lessen leer je dezelfde mooie hoopdance bewegingen. Het enige dat verandert is dat je de lessen niet in 6 weken hoeft te gebruiken en dat de 6 lessen drie maanden geldig zijn na aanschaf. Dus wanneer je een keer niet kunt sla je die les gewoon over, zonder dat je je les kwijt bent en dus voor niets betaalt, en kom je de week erna weer naar de les. 

 

Proefles, losse les of 6-lessenpakket

Vanaf nu kun je op verschillende manieren hoopdance lessen volgen:

 

  • Proefles
  • 6-lessenpakket
  • Losse les

 

Een proefles volg je eenmalig en is bedoeld om kennis te maken met hoopdance. Een proefles kost 10 euro. Wanneer je hebt besloten dat hoopdance iets voor je is kun je een 6-lessenpakket kopen voor 85 euro, dat is de meest voordelige optie. Het 6-lessenpakket is 3 maanden geldig en kun je voor de beginner, intermediate en gevorderde lessen gebruiken. Bovendien krijg je bij ieder 6-lessenpakket eenmalig 10% korting op een hoepel naar keuze. Als je liever losse lessen volgt, dan kan dat voor 15 euro per les.

 

Het lesrooster en aanmeldformulier vind je hier. Omdat de plekken beperkt zijn, is van tevoren aanmelden wel nodig.

 

Beginner, intermediate of gevorderd

Als je twijfelt welk niveau lessen geschikt voor je is, kun je hieronder kijken in welke categorie je valt op basis van het aantal uren hoopdance ervaring dat je hebt. Meld je gerust aan voor een proefles.

 

Niveau Uren hoopdance ervaring
Beginner 0 tot 30 uur
Intermediate 30 tot 60 uur
Gevorderd 60 tot 90 uur

 

Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen in de nieuwe lesruimte aan de Van Den Havestraat 60 en hoop je daar binnenkort te zien.

 

Tot in de hoepel!

 

Marina

No Comments

Post a Comment