Top
De Hoepeljuf verzendt nu ook naar België | De Hoepeljuf
fade
5814
post-template-default,single,single-post,postid-5814,single-format-standard,mkd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,wellspring-ver-1.8,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

De Hoepeljuf verzendt nu ook naar België

De Hoepeljuf / Nieuws  / De Hoepeljuf verzendt nu ook naar België
beginner intermediate hoepel hoelahoep hoopdance hoepeljuf Nijmegen

De Hoepeljuf verzendt nu ook naar België

Na meerdere vragen en bestellingen per e-mail van hoopers uit België, is het nu ook in de webwinkel geregeld. Wil je graag een hoepel kopen en woon je in België, dan kun je vanaf nu ook bij De Hoepeljuf terecht. Je bestelling wordt met de hand gemaakt en binnen 5 werkdagen verzonden in een verpakking zonder wegwerpplastic.

Ik vind het erg leuk dat steeds meer hoepelaars de weg naar mijn website vinden. Dankjewel! 🙂 En nog steeds geldt: wil je een bepaalde hoepel, maar kun je het niet vinden in de webwinkel, stuur me dan gerust een e-mail via het contactformulier. Dan kijken we samen wat er mogelijk is. Je kunt alvast inspiratie opdoen in de gallerij.

Happy hooping!

Marina

 

No Comments

Post a Comment